Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling.


Onsdag den 24. juni 2020 kl. 18.00


i Skive Svømmeklub Poseidons klublokale (ved siden af Cafe Plask)

 

Da vi desværre så os nødsaget til at aflyse den ekstraordinære generalforsamling den 26. marts 2020 pga. covid-19, håber vi på medlemmernes forståelse for, at vi nu indkalder til den 24. juni 2020, selvom der ifølge vedtægterne skal indkaldes med 4 ugers varsel, så vi kan få afholdt generalforsamlingen inden sommerferien og inden opstart af den nye sæson.

Vi vil som tidligere gerne slå et slag for, at I forældre/svømmere involverer jer i klubbens arbejde. Skive Svømmeklub Poseidon har efterhånden ca. 600 medlemmer og udgør en fantastisk og sund forening. Vi opfordrer derfor alle til at deltage i den ekstraordinære generalforsamling, så vi sammen kan være med til fortsat at præge klubben nu og i fremtiden.

Dagsorden

1.   Valg af dirigent

2.   Såfremt Poseidon skal fortsætte som forening, skal der vælges:


- Formand

- Næstformand
- Kasserer

- Sekretær
- 3 bestyrelsesmedlemmer
- 1. og 2. suppleant

- 1 revisor og 1 revisor suppleant til at godkende klubbens regnskab

 

3.   Eventuelt

Vi håber meget som skrevet, at så mange som muligt af vores medlemmer deltager, og i den forbindelse må I meget gerne sende en mail til formand@poseidon-skive.dk med angivelse af, at I kommer og evt. antal, hvis I er flere stemmeberettigede i familien. Skive Svømmeklub Poseidon er vært med kaffe og en småkage.

Vi følger naturligvis de gældende retningslinjer ift. covid-19 mht. afstandskrav og afspritning mv.

 

Venlig hilsen

Skive Svømmeklub Poseidons bestyrelse

Vores sponsorer