Klubmodul henter siden
Haletudser
Haletudser | 48
Info
 Haletudser:

Sted: I varmtvandsbassinet. 

Vejledende alder: 3-5 år

Holdet er det første hold, hvor børnene er i vandet uden ledsager (forældre). På holdet undervises og støttes børnene af en instruktør og 2 assistenter, som begge er i vandet. Plask og leg for børn, der IKKE tidligere har gået til svømning eller som mangler forskellige færdigheder, før de kan deltage på næste hold – frø holdet. Børnene bruger armvinger og evt. mavebælte. Her gøres børnene trygge ved vandet. Der skabes tryghed omkring selve det at komme ned i vandet og tilvænning til at bevæge sig rundt i vandet. Man lærer basis ting om vand og vejrtrækning. Der er puste og plaske aktiviteter for at blive dus med fx at få vand i hovedet. Børnene lærer at hoppe i vandet på forskellige måder fra diverse genstande/kanten. Vi øver i at dykke hele kroppen og hovedet under vand, samle ting op fra vandet, lave bobler med mund og næse under vand. Vi øver vejrholdning med hovedet i vandoverfladen. Effektiv vejrtrækning: ind- og udånding, holde vejret. Vi flyder på ryggen og derefter på maven med hjælpemidler. Vi prøver at komme fra ryggen til maven og tilbage igen ved rotation. Børnene skal kunne orientere sig i vandet (kaste og samle ting op). Træning af sanser – høre, se og bevæge sig under vand. Træne evnen til at have åbne øjne under vand.

Undervisningen vil være præget af legeaktiviteter og vil tage udgangspunkt i indlæring af de fire grundlæggende færdigheder, der skal skabe fundamentet for det videre forløb i svømning. Først og fremmest skal undervisningen være spændende, sjov og motiverende. Der vil blive arbejdet hen imod at skabe tryghed og glæde ved vandaktiviteter i svømmehallen.

Ved sæsonens afslutning skal svømmeren føle sig tryg ved at opholde sig i vandet, flyde i og bevæge sig i vandet, og også ved at få hovedet under vand. Svømmeren skal ved egen hjælp kunne komme ned i vandet fra bassinkanten.

I undervisningen indgår introduktion til crawl og rygcrawl. Begyndende crawlben – spark. Bevægelse, skabe fremdrift ved bevægelse af armene. Kunne komme i vandet på forskellige måder. Gå, løb, rulle. Udspring fra kant med rotation. Afsæt fra kant. ”Raketter”.

Målet for holdet er at opnå færdigheder svarende til Dansk Svømmeunions ”Aquachamp” småbørnshold, og at børnene bliver klar til næste hold – frø holdet.

Læs mere
Startdato
26.08.2021
Slutdato
19.05.2022
Tid/Sted
Torsdag 17:10-17:35 Skive Badeland, Varmvands bassin
Vælg venligst hvilken betalingsmåde du vil benytte
Forklaring af ratebetaling
Vælger du ratebetaling, betales der 2 rater i alt.

Ved tilmelding betales 1. rate a 600,00 kr.
Totalpris for hele sæsonen ved ratebetaling 1200,00 kr.
Næste rate forfalder
02.01.2022 .
Du modtager en email & sms, 10 dage før raten skal betales.

Vores sponsorer