Guide til dig, der ledsager et barn / forældre på kanten

Svømmeklubben vil i denne sæson forsætte med at få mere kvalitet ind i undervisningen for at optimerer hver enkelt svømmers læring. Vi vil gerne henstille forældrene til ikke at opholde sig på bassinkanten under træningen. Tilstedeværelsen fjerner barnets fulde fokus fra undervisningen. Trænerne vil også opnå bedre arbejdsbetingelser, hvis der ikke er tilskuere, når de arbejder. Der henvises til borde og stole i/omkring Café plask.

 

Vi håber på forståelse for vores satsning på bedre resultater og samarbejde fra Jeres side. 

 

Træneren har fuldstændig styr på det faglige og på sikkerheden. HUSK: Du giver dit barn den bedste oplevelse, hvis du signalerer, at du har tillid til instruktøren. Hvis du er utryg, bliver dit barn det også.

 

BEMÆRK: Det er ikke tilladt at fotografere i svømmehallen uden forudgående tilladelse. Livredderne og receptionisten i Badeland har instruks om, at de om nødvendigt kan bortvise gæster fra både Skive Badeland, hvis nogen tager billeder af badegæsterne.

Foto-forbuddet betyder også, at det er forbudt at bruge mobiltelefon i svømmehallen og i omklædningsrummet, da de fleste mobiltelefoner har indbygget kamera. 

Ved overskridelse af dette forbud kan eksklusion af klubben komme på tale – og evt. politianmeldelse vil blive overvejet.


 

Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram