Velkommen til Skive Svømmeklub Poseidon.

 

Nyhed - vi er blevet opfordret til at lave hold for voksne, så fra uge 43 til 50 vil der være to voksenhold, et hvor man kan få genopfrisket sine svømmefærdigheder og et for folk med vandskræk, man kan gå ind under holdene og se en nærmere beskrivelse af holdene.


Gratis prøvetime, - har vi ikke, men hvis man efter to træninger ikke syntes at svømning lige er noget, sender man straks derefter, en mail til klubben og man vil så få refunderet kontingentet.


Når man tilmelder sig svømning, er det for en hel sæson, men har dog mulighed for at dele den op i to, en efterårs sæson som løber fra uge 34 til uge 50, og forårs sæsonen løber fra uge 1 til uge 19, - der er ingen undervisning i ferier.

Man har mulighed for at betale i 2 rater og man behøver ikke at deltage i begge sæsoner, - man kan ikke dele undervisningen mellem sæsonerne så man svømmer i den sæson /de sæsoner man er tilmeldt og har betalt for.


Armbånd udleveres 1. + 2. gang efter sæsonstart, derefter løbende


Svømmeskolen har lukket i skolernes ferier.


Hilsen

Bestyrelsen Skive Svømmeklub Poseidon.

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Oplevelser ved tilmelding.

Nogle får måske at vide at alderen ikke passer til det hold man vil tilmelde sig, men alderen er kun vejledende og man kan godt tilmelde sig man taster på knappen der er vist her. Træneren kan vejlede om man passer til det pågældende hold.

 
Flytning til andet hold:

Dette skal foregår gennem træneren eller ved at sende en mail til osman kan ikke selv gøre det og man skal IKKE selv tilmelde sig det nye hold og betale der, da man ved hver tilmelding skal betale for 2 sæson afsnit, så er man nemlig tilmeldt 2 hold og dermed dobbelt kontingent .....

Hvis i skal have kontakt med svømmeskolen skal i bruge, svommeskolen@poseidon-skive.dk

Oprettelse af profil:

En vigtig ting er, at man har oprettet en profil til den person som skal svømme og hver svømmer skal have sin egen profil

Har man en profil fra tidligere en tidligere sæson, skal man bruge denne og IKKE oprette en ny.

Er der problemer med at komme ind i eller oprette en profil, send da blot en mail og vi skal hjælpe jer i gang.

SØSKENDE RABAT

Der gives 50% søskenderabat ved den 3. og efterfølgende søskende, det vil altid være den billigst pris der gives rabat på, så hvis der er forskel på holdprisen skal man tilmelde sig de dyreste hold først, klubben forbeholder sig ret til selv at gå ind og efter regulere priserne hvis dette ikke overholdes.

For at systemet kan se at der er tale om søskende, er det meget vigtigt at adressen i svømmernes profil er NØJAGTIG den samme

Skive Svømmeklub Poseidon 


Hvis der er hold der ikke er store nok, forbeholder klubben sig ret at lægge hold sammen, eller lukke for holdet 

Nyheder

Sponsorer