Velkommen til Skive Svømmeklub Poseidon.

SIDSTE NYT...

Det blev på bestyrelsesmøde den 16.03.2021 besluttet, at Skive Svømmeklub Poseidon først starter svømning op til august, - såfremt det er muligt grundet COVID-19.

Dette var ikke en let beslutning, men da sæsonen slutter i maj og der endnu ikke er udsigt til åbning af badeland, har vi truffet denne beslutning.

Vi ser meget frem til igen at kunne se en masse svømmer i bassinet til august.

Generalforsamling

Generalforsamling udsættes ligeledes til august måned.

Vi håber at I forældre vil bakke op om denne, og derigennem støtte op om Poseidon. Der skal være valg, og da der er 2 fra bestyrelsen som ikke kan forsætte i bestyrelsen, er det nødvendigt at I forældre melder jer, for at Poseidon fortsat skal eksistere.

Aqua-Camp

Desværre sætter COVID-19 også en stopper for Aqua-Camp. Hvorfor bestyrelsen har valgt at dette ikke afholdes i 2021. Vi håber at kunne tilbyde det i 2022.

 

Kontingent

Vi er som klub ikke forpligtet til at sende kontingent retur, men i bestyrelsen er der enighed om, at vi ikke kan tage kontingent for svømning, når dette ikke har været muligt. Dvs. at de som har betalt 2. rate vil få pengene retur.

Det er en enig bestyrelse, der har truffet denne beslutning.

Da processen med tilbagebetaling tager lang tid, beder vi jer være tålmodige.

Det tager tid, da vi skal ind på hver enkelt svømmer og lave en tilbageførsel manuelt. Vi håber på jeres forståelse.

Såfremt man ikke ønsker sit kontingent retur, og dermed støtte klubben, bedes man sende en mail med navn på svømmer samt hvilket hold svømmeren er på.

 

Vi glæder os til næste sæson

Vi ser frem til at kunne komme i vandet til august, og vi glæder os til at svømmehallen igen summer af glade børn som får lært at begå sig i vand, svømme og være en del af et fællesskab igen.

Hilsen

Bestyrelsen Skive Svømmeklub Poseidon

 

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
Oplevelser ved tilmelding.

Nogle får måske at vide at alderen ikke passer til det hold man vil tilmelde sig, men alderen er kun vejledende og man kan godt tilmelde sig man taster på knappen der er vist her. Træneren kan vejlede om man passer til det pågældende hold.

 
Flytning til andet hold:

Dette skal foregår gennem træneren eller ved at sende en mail til os, man kan ikke selv gøre det og man skal IKKE selv tilmelde sig det nye hold og betale der, da man ved hver tilmelding skal betale for 2 sæson afsnit, så er man nemlig tilmeldt 2 hold og dermed dobbelt kontingent .....

Hvis i skal have kontakt med svømmeskolen skal i bruge, svommeskolen@poseidon-skive.dk

Oprettelse af profil:

En vigtig ting er, at man har oprettet en profil til den person som skal svømme og hver svømmer skal have sin egen profil

Har man en profil fra tidligere en tidligere sæson, skal man bruge denne og IKKE oprette en ny.
Er der problemer med at komme ind i eller oprette en profil, send da blot en mail og vi skal hjælpe jer i gang.
 
Skive Svømmeklub Poseidon 

Hvis der er hold der ikke er store nok, forbeholder klubben sig ret at lægge hold sammen, eller lukke holdet


Vores sponsorer