Velkommen til Skive Svømmeklub Poseidon.

Så er der åbnet for tilmeldinger til den nye Sæson, se lidt længere ned på siden, der er der mere info om tilmelding

 

Hver gang du tanker 


Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Skive Svømmeklub Poseidon, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte vores klub – OK betaler hele beløbet.

 

Du støtter vores klub med 5 øre/liter – når du bestiller et OK Kort og bruger det og hvis du betaler med OK-appen får klubben 10 øre/liter. Når nye kunder har tanket 500 liter indenfor et år, får vores klub en ekstra bonus på 200 kr.  

 

Bestil et OK Kort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.

 

Har du allerede et OK Kort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Skive Svømmeklub Poseidon nu. Og så sørger de for at ændre det.

 

Støt ekstra med OK Mobil og OK El

Har du et OK Kort kan du fordoble støtten til vores klub. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du vores klub med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil

 

Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab.


Bare ring til OK på 70 10 20 33, så sørger de for det hele.

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på mail;  formand@poseidon-skive.dk  


Nyhed - vi er blevet opfordret til at lave hold for voksne, der være to voksenhold, et hvor man kan få genopfrisket sine svømmefærdigheder og et for folk med vandskræk, man kan gå ind under holdene og se en nærmere beskrivelse af holdene.


Gratis prøvetime, - har vi ikke, men hvis man efter to træninger ikke syntes at svømning lige er noget, sender man straks derefter, en mail til klubben og man vil så få refunderet kontingentet.


Når man tilmelder sig svømning, er det for en hel sæson, men har dog mulighed for at dele den op i to, en efterårs sæson som løber fra uge 34 til uge 50, og forårs sæsonen løber fra uge 2 til uge 19, - der er ingen undervisning i ferier.

Man har mulighed for at betale i 2 rater og man behøver ikke at deltage i begge sæsoner, - man kan ikke dele undervisningen mellem sæsonerne så man svømmer i den sæson /de sæsoner man er tilmeldt og har betalt for.


Armbånd udleveres 1. + 2. gang efter sæsonstart, derefter løbende


Svømmeskolen har lukket i skolernes ferier.


Man kan ikke selv flytte hold, og evt. udmelding skal ske ved at kontakte os på mail  svommeskolen@poseidon-skive.dk.


Ønsker man ikke at deltage i anden sæson, skal man sende en mail til os INDEN jul, da klubben bliver opkrævet gebyr ved alle transaktioner


Hilsen

Bestyrelsen Skive Svømmeklub Poseidon.

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Oplevelser ved tilmelding.

Nogle får måske at vide at alderen ikke passer til det hold man vil tilmelde sig, men alderen er kun vejledende og man kan godt tilmelde sig man taster på knappen der er vist her. Træneren kan vejlede om man passer til det pågældende hold.

 
Flytning til andet hold:

Dette skal foregår gennem træneren eller ved at sende en mail til osman kan ikke selv gøre det og man skal IKKE selv tilmelde sig det nye hold og betale der, da man ved hver tilmelding skal betale for 2 sæson afsnit, så er man nemlig tilmeldt 2 hold og dermed dobbelt kontingent .....

Hvis i skal have kontakt med svømmeskolen skal i bruge, svommeskolen@poseidon-skive.dk

Oprettelse af profil:

En vigtig ting er, at man har oprettet en profil til den person som skal svømme og hver svømmer skal have sin egen profil

Har man en profil fra tidligere en tidligere sæson, skal man bruge denne og IKKE oprette en ny.


Er der problemer med at komme ind i eller oprette en profil, send da blot en mail og vi skal hjælpe jer i gang.

SØSKENDE RABAT

Der gives 50% søskenderabat ved den 3. og efterfølgende søskende, det vil altid være den billigst pris der gives rabat på, så hvis der er forskel på holdprisen skal man tilmelde sig de dyreste hold først, klubben forbeholder sig ret til selv at gå ind og efter regulere priserne hvis dette ikke overholdes.

For at systemet kan se at der er tale om søskende, er det meget vigtigt at adressen i svømmernes profil er NØJAGTIG den samme

Skive Svømmeklub Poseidon 


Hvis der er hold der ikke er store nok, forbeholder klubben sig ret at lægge hold sammen, eller lukke for holdet 


Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram