K-3

K-3 
Dette hold henvender sig til de nye og yngste konkurrencesvømmere. Der svømmes på langs af bassinet og træneren står på kanten. Som forudsætning for deltagelse på holdet skal man svømme eller have svømmet på "Hajerne" i svømmeskolen og beherske crawl med vejrtrækning til siderne, rygcrawl og brystsvømning.
 
I vurderingen af svømmerens niveau rådføres med træneren for hajerne eller 3. holdstræneren.
 
Aldersmæssigt henvender holdet sig primært til børn i alderen 9 til 12 år. Børnene skifter bekendtskab med svømning som en sport, hvor man konkurrer med andre og ikke mindst sig selv, hvor det gælder om at forbedre sine egne tider i forskellige svømmediscipliner og distancer. 
 
Træningen omfatter alle fire svømmearter (crawl, rygcrawl, brystsvømning og butterfly), starter og vendinger. Derudover arbejdes der også med udholdenhedstræning, hvor distancen til træning gradvis sættes op og dermed udfordrer fysikken på en sund og forhåbentlig motiverende måde
 
På K-3 træner vi 2 timer mandag og 2 timer fredag. Er svømmeren motiveret for mere vil der blive tilbudt træning med K-2 om onsdagen.
 
Dette er nemlig også springbrættet til K-2
 
For K-3 svømmerne er der ca. 6-7 svømmestævner om året. Vi forventer, at svømmere på K-3 deltager i stævnerne. Både for at blive bedre som konkurrence svømmere, men også fordi at stævnerne giver meget til vores fællesskab i klubben. 
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram