Velkommen til Skive Svømmeklub Poseidon.

 
NYT !!! Vi vil starte et voksenhold, der kører fra 24. oktober - 12 december, deltagerne skal selv være med til at forme programmet, ud fra om man ønsker at udvikle teknik eller for at blive mere tryg i vandet. - der vil være to instruktører. Pris 400.- kr.

 

Man tilmelder sig begge sæsoner, og betaler 1. rate ved tilmeldingen og 2. rate skal betales inden den 7. januar, ønsker man ikke at deltage i 2. sæson, giver man blot besked inden jul pr. mail og man vil blive udmeldt og skal ikke betale 2. rate. Har man betalt for hele sæsonen tilbageføres 2.rate. 

Nogle får måske at vide at alderen ikke passer til det hold man vil tilmelde sig, men alderen er kun vejledende og man kan godt tilmelde sig man taster på knappen der er vist her. Træneren han vejlede om man passer til det pågældende hold.

 
Flytning til andet hold:

Dette foregår gennem træneren eller ved at sende en mail til os, man kan ikke selv gøre det og man skal IKKE selv tilmelde sig det nye hold og betale der, da man ved hver tilmelding skal betale for 2 sæson afsnit, så er man nemlig tilmeldt 2 hold og dermed dobbelt kontingent .....

Hvis i skal have kontakt med svømmeskolen skal i bruge, svommeskolen@poseidon-skive.dk

Klubtøj - der er kommet et tilbud om klubtøj fra vores 'nye' sponsor, Sport24, find det under Klubtøj i menuen.
Her er der et link til klubtøjet /cms/Clubposeidonskive/ClubImages/Poseidon-2018 nov.pdf
 
Træningstider i svømmeskolen: 
Alle holdene svømmer tirsdag eller torsdag 

Haletudser/ Frøer

16.00-16.30

16.35-17.05

17.10-17.40

17.45-18.15

Guldfisk/Delfiner/Hajer

16.00-16.45

16.50-17-35

17.40-18.25

Haletudser og frøer er i vandet i 30 min, mens guldfisk, delfiner og hajer er i vandet i 45 min.

Hajer kan træne to gange i ugen.

Der er ferie i skolernes ferie, - uge 42, 52, 1, 7 og 15 

Brug af Skive Badeland i forbindelse med svømmeundervisningen

Det bliver nu muligt for de børn, der er tilmeldt svømmeskolen, at benytte badeland fra kl. 15.00 og bade indtil han/hun skal til svømning og de må benytte badelandet igen bagefter.

Forældrebilletten stopper. Dvs. forældre og søskende, som ønsker at bruge badeland betaler på helt almindelige vis. De første 2 uger efter hver sæson-opstart bliver der et tilbud til svømmernes forældre/søskende om at købe 10-turs kort til tilbudspris (ligesom alle kan ugen før alle ferier).

10-turs voksen: 375,- kr.

10-turs barn: 225,- kr.

Fremover vil det altså være helt legalt at bruge badelands faciliteter i forbindelse med, at man skal til svømning i Poseidon. Det betyder, at svømmerne gerne må gå i vandet for at holde varmen, tage ture i rutchebanen og lege i alle bassiner både før og efter svømning.

Vi glæder os over, at alle for fremtiden må komme/gå på forskudte tider, hvilket helt sikkert vil give et bedre flow og mindre belastning i bruserummene.

Svømmerne får udleveret et svømme-kort, som skal medbringes til hver svømning – vi foreslår, at kortet sættes på svømmetasken (bare lav et hul og strip den fast), så de i receptionen hurtigt kan se, at her kommer en svømmer -det vil lette trykket ved indgangen.

Forældre er velkomne til at kigge på sidste gang i hver måned – ellers er I velkomne til at sidde i café-området (og haletudsernes forældre på bænkene nederst ved det varme bassin). For at undgå snavs på gulvene, SKAL alle der er i badeland vaske fødder, inden de går ind.

Oprettelse af profil:

En vigtig ting er, at man har oprettet en profil til den person som skal svømme og hver svømmer skal have sin egen profil
Har man en profil fra tidligere en tidligere sæson, skal man bruge denne og IKKE oprette en ny.
Er der problemer med at komme ind i eller oprette en profil, send da blot en mail og vi skal hjælpe jer i gang.
 
Skive Svømmeklub Poseidon 

Hvis der er hold der ikke er store nok, forbeholder klubben sig ret at lægge hold sammen, eller lukke holdet


Vores sponsorer